Uusi kulkija syntynyt

Näin maanantai-illan hämärtyessä kauniiseen yön viittaan, paljastan erään asian jota olen varjellut: Laumaamme on saapunut uusi jäsen.

Marraskuisena kauniin lumisena päivänä kuului uusi pieni ja voimakas ääni maailmaan kun poikani, nyt muutaman viikon vanha, syntyi tähän maailmaan ja sen luontoon. Pieni ja uskomattoman kiltti pikkumies täyttää nyt perheemme elämää ja arkea.

Lapsen hankinta ei ole ikinä ollut minulle mikään selkeä asia ja varma kysymys, ja tätä pientä lastani harkitsin pitkään ennenkuin halusin edes alkaa yrittämään lasta maailmaan. Olen nähnyt nykymaailman hyvät ja nurjat puolet: Olen nähnyt mihin rahalla ja hevosella pääsee, ollut kansainvälisesti toimimassa yritysrintamalla ja nähnyt myös sen toisen synkemmän puolen maailmasta jolta moni elämässään säästyy. Siksi valinta lapsen tuomisesta tähän maailmaan oli vuosia kestänyt harkinta.

Kun viimein olin valmis ihmisenä, päätimme vaimoni kanssa yrittää poikalasta Jumalten ja Jumalattarien siunauksella ja parin viikon sisällä siitä tulimme heti raskaaksi.

Pieni, suloinen ja terve poika syntyi sinä päivänä kun kunnon ensilumi satoi maahan.

Poikamme ei sinänsä kiirehtinyt syntymäänsä vaan meni ”yliaikaiseksi” äitinsä mahassa. Olin jo ennustanut poikani syntymän ajankohdan useita kuukausia aiemmin, että sinä päivänä kun maahan sataa kunnolla lumi, lapsemme syntyy ja kun vaimoni ja minä näimme illalla ensimmäisen sankan lumen satavan ja peittävän mustan maan, tiesimme, että poikamme syntyy seuraavana päivänä.

Näin kävi — suloisen poikamme syntymä alkoi heti seuraavan päivän aamuna.

Olen kiitollinen Jumalattarille ja Jumalille siunauksesta jonka olen saanut terveen ja jo ikäisekseen huomattavan kehittyneen sekä älykkään lapsen saamisessa. Tämä on toinen lapsemme ja jos pikkumiehestä tulee yhtä fiksu kuin isosiskostaan hän pääsee elämässään pitkälle viisaudella ja harkinnalla.

Olen luvannut luonnolle opettaa hänet kunnioittamaan elämää ja sen kirjoa, ja kun on aika toivon että hän kulkee isänsä jalanjäljissä perinteisen luonnonnoituuden polkua. Hänellä on ympärillään hyvä ja turvallinen piiri opettamassa häntä toimia oikein elämässä ja valinnoissa.

Tärkeintä mitä aion opettaa hänelle kuten olen opettanut tyttärelleni, on aina muistaa kunnioittaa elämää ja luontoa sillä jos niitä ei kunnioita, eivät ne kunnioita sinua.


Jaa